Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüsü Uzaktan Öğretim Programları Final Sınavları Hakkında

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2024 Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacağı hususu ilgili kurum tarafından ilan edilmiştir.

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Takvimine göre ders dönemi 01 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olup; uzaktan öğretim programlarında öğrenim gören öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları amacıyla Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüsü Uzaktan Eğitim programları bahar dönemi yarıyıl sonu sınavlarının 2 Haziran 2024 tarihinde Batı Yerleşkesi 100. Yıl Dersliklerinde yapılması Rektörlüğümüzce uygun görülmüştür.

‍‍Sınavlarla ilgili detaylı duyuru ilerleyen günlerde yapılacaktır.
İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Yayın Tarihi: 15/05/2024